Hoppa till huvudinnehåll

Möbler

Domus Steel

En enkel, stilren och modern design som pryder sin plats i alla typer av miljöer.

Domus Steel

En klassisk fåtölj som passar i en modern miljö, hemma eller på arbetsplatsen.

Domus Steel svart elmo soft 43054
Domus Steel svart elmo soft 43054
Domus Steel svart elmo soft 43054
Domus Steel svart elmo soft 43054

Egenskaper

  • Finns med tyg- eller läderklädsel
  • Svart stålram med bärande flätade läderremmar
  • Plymåer fyllda med kallskum

Beskrivning

Domus Steel är en fåtölj med en svartlackerad stomme av stål. Plymåerna är läder- eller tygklädda och vilar på en klassisk flätning av garvat läder. Plymåerna är tillverkade av kallhärdat skum för att säkerställa långvarig sittkomfort och prestanda. Modellen har ett ryggstöd med metallspjälor och inga armstöd. Fåtöljens kompakta mått gör den lättplacerad i alla rum. Domus Steel fick nytt liv under 2020 genom Norm Architects som en del av DUX Domus-kollektionen. Den återbördades till sortimentet efter att DUX och Norm Architects tittat igenom arkivet med gamla klassiker under ett tidigare samarbetsprojekt. I Domus-kollektionen ingår även den återuppväckta fåtöljen Domus Wood i trä med matchande pall och Domus bord.

Mått

Bredd Djup Höjd
58cm 68cm 65cm

Fåtöljer

Skräddarsy

Klädslar till DUX-fåtöljer finns i ett urval av tyger och lädervarianter från DUX, enbart i förstklassiga material av hög kvalitet i olika prisklasser. DUX väljer tyger och lädervarianter baserat på slitstyrka, motståndskraft mot noppor och slitage, ljusäkthet och hållbarhet.

Hitta en butik

The Norm Architects team and the Domus steel easy chair

Modern design

Norm Architects

Vårt samarbete med Norm Architects inleddes under Stockholm Fashion Week 2019. Genom att hämta inspiration från traditioner och normer och den ständiga förändringen på området arkitektur och estetik lyckas Norm Architects balansera modern design med tidlöshet.

Läs mer

Fler möbler