Hoppa till huvudinnehåll

DUX innovativa design

Kontinuerlig utveckling

Vi har ägnat de senaste 90 åren åt att finslipa och förbättra våra sängar och det fortsätter vi med. Tack vare djuplodande forskning uppnår vi målet att konstruera sängar som möjliggör djupsömn genom att ge dig den komfort som krävs för fysisk regenerering under sömnen. För DUX betyder innovation inte en ny färgskala. Innan vi införlivar förbättringar i våra produkter utför vi omfattande forskning för att möjliggöra mätbara och verifierbara uppgraderingar.

DYNAMISKT STÖD

När du sover ligger du aldrig helt stilla. Det är därför du behöver en dynamisk säng som följer och formar sig efter alla dina rörelser på natten. Den revolutionerande DUX-madrassen anpassar sig efter kroppens vikt och form. Den följer dina rörelser, ger kroppen genomgående stöd, främjar en god blodcirkulation och låter musklerna slappna av.

Unik genomgående spiralfjäderkonstruktion

Fjädrarna är tillräckligt flexibla för att axlar och höfter ska kunna sjunka ner, men tillräckligt fjädrande för att ge stöd åt ländryggen. Det fria utrymmet runt fjädrarna gör våra sängar andningsaktiva och leder bort kroppsvärmen från madrassen. Luftflödet motverkar dålig lukt och resulterar i en ventilation som bekämpar bakterier eller svamp. Tack vare det genomgående spiralfjäderutförandet behöver du aldrig vända din DUX-madrass. Fjädrarna förlorar inte sin fjädringsförmåga över tid. Det är därför våra sängar håller hela livet.

Pascal

Kassettsystem med komfortzoner

Vi anser att varje kropp är unik och att det inte finns något mer personligt än en säng. Därför har vi utvecklat vårt patentskyddade Pascal-system med komfortzoner där varje fjäder är omsorgsfullt utformad för att bli till ett litet mekaniskt underverk. DUX-sängarna har utbytbara kassetter vars fjädrar har olika spänning, något som gör att du kan specialkonfigurera delarna. Målet är att din säng exakt ska matcha dina behov med utgångspunkt från din längd och vikt och att du ska kunna förändra sängen när du själv förändras.

DUX-KOMPONENTSTRATEGIN

Replace, renew, restore

Tack vare vår komponentstrategi kan du byta ut, uppdatera eller uppgradera delarna. DUX-bäddmadrassen är inte fastsydd. Med hjälp av en dragkedja kan du öppna upp och komma åt Pascal-systemet och de dubbla fjäderbottnarna som fungerar oberoende av varandra. Eftersom vi designar våra sängar så att de ska hålla ett helt liv, ger vi dig möjlighet att återställa dem när de visar tecken på slitage. Vi vill också att du ska få tillgång till alla de innovativa lösningar som kommer att lanseras framöver för att förbättra din upplevelse för varje dag.

BEPRÖVAD TEKNIK

Vi förfinar, förbättrar och förnyar fortlöpande den teknik som kännetecknar DUX-produkterna. Hittills har det precisionsuppbyggda nätverket av sammankopplade fjädrar av höghållfast stål stått emot tidens tand. Vår utveckling fungerar och vår historia bevisar det.

Ett rakryggat alternativ

DUX-sängen ser till att ryggraden hamnar i rät linje med nacke och huvud för att lindra ryggsmärtor och uppnå en jämn viktfördelning. Vårt mål är att du ska kunna vila i rätt ställning. Det är bara möjligt när kroppen får stöd från topp till tå.