Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till komfort

Design med DUX

Samarbeta med DUX

DUX har utvecklat och producerat kvalitetsmadrasser sedan företaget grundades 1926 och har en lång historik av att arbeta med inredare, arkitekter och entreprenörer. Under årens lopp har många av våra tidlösa produkter skapats i samarbete med formgivare som Bruno Mathsson, Claesson Koivisto Rune och Norm Architects.

Våra närmaste kontakter är med våra partners, team och individer som representerar vårt varumärke och ger professionella rekommendationer till slutanvändaren – konsumenten. Vi strävar alltid efter att utöka vår kundportfölj med inredare, arkitekter och entreprenörer som kan förespråka vårt varumärke och glädja sina kunder.

DUX ambassadörsprogram

Vi erbjuder ett DUX-ambassadörsprogram som omfattar fördelar för inredare, arkitekter, konsulter och entreprenörer som bidrar till att öka varumärkesmedvetenheten och försäljningen för DUX och DUXIANA.

Dessa fördelar inkluderar professionella rabatter eller provisioner på DUX-produkter, personlig produkthjälp och användning av vårt världsomspännande nätverk av butiker inklusive våra rådgivningsutrymmen för kundmöten.

Vi kan också erbjuda utbildning till dig, ditt team eller din organisation för att se till att du vet allt du behöver veta om våra produkter och fördelarna med att arbeta med och använda DUX-produkter.

Ansök om att bli DUX-ambassadör

Vårt samarbete med ledande formgivare

Som familjeägt företag i fjärde generationen har vi fördelen att kunna gå snabbt från idé till slutleverans. Det är en av anledningarna till att ledande formgivare vill samarbeta med oss. Idag arbetar vi med partnerskap av en ny generation av enastående moderna influenser. Vi fortsätter vår resa med ena foten i det förflutna och den andra i framtiden.

Mer om våra formgivare här

Läs mer i

Vår onlinebroschyr

Vill du veta mer? Klicka nedan för vår onlinebroschyr ”Välkommen till DUX”.

Ladda ner vår broschyr

Kontakta oss

Vill du diskutera ett samarbete med DUX? Tveka inte att kontakta oss så svarar vi så snart som möjligt.