Hoppa till huvudinnehåll

Personanpassa din sida av sängen

Pascal-system med komfortzoner

Vi bejakar skillnaderna mellan människor som delar samma säng. Det är därför vårt Pascal-system med utbytbara fjäderkassetter gör att du kan anpassa din sida av sängen individuellt. Vårt mål är att säkerställa optimalt stöd och komfort utan kompromisser.

Varje kropp är unik

Kassetterna är utformade för att passa olika kroppstyper och kroppsdelar. Det innebär att de inte bara tar höjd för skillnader i vikt och längd, utan även i axelbredd, höfttäthet och muskulatur. Medan du kanske behöver en sägn som ger ett fastare stöd i ländryggen, kanske din partner behöver mer flexibilitet för att få samma korrekta ryggradsställning.

Så här fungerar det

Hos DUX-sängar med Pascal-system kan du öppna upp det översta lagret för att komma åt de sex utbytbara fjäderkassetterna, tre på varje sida. Du kan ordna kassetterna med utgångspunkt från kroppsform, vikt och behov.

STEG 1

Ta bort bäddmadrassen

STEG 2

Dra upp blixtlåset på bäddmadrassen

STEG 3

Välj rätt densitet: mjuk, medium eller fast

STEG 4

Njut av din sida av sängen

Tre komfortzoner som ger stöd

Benen, höfterna och axlarna kräver olika typer av stöd. DUX-sängen är uppdelad efter kroppens tre zoner för att ge hela kroppen ökad komfort. Kassetten vid axlarna reducerar tryckpunkter som kan hämma cirkulationen. Kassetten vid höfterna bidrar till att hålla ryggraden i en rät linje samtidigt som ryggmusklerna kan slappna av. Kassetten för benen höjer upp benen en aning för att ge ryggraden den önskvärda räta linjen och garantera cirkulationen till fötterna.

De snillrika fjädrarna

Fjäderkonstruktionen och den specifika ståltypen de är tillverkade av är frukten av många års forskning och testning. Varje fjäder är kalibrerad för att ge ett exakt lyft för att motverka en förutbestämd viktnivå.

Pascal: mannen och måttet

Som en hyllning till den franske fysikern och matematikern Blaise Pascal har vi uppkallat vårt patentskyddade kassettsystem efter honom. En ”pascal” är en internationell måttenhet för tryck – i vårt fall ett mått på det exakta tryck som krävs av varje fjäder för att stödja en vilande kropp av en viss storlek, form och vikt.

Ta kontroll över din hälsa

DUX-sängen är mer än bara en säng. Den är ett redskap för välbefinnande. Oavsett om du har ryggont eller ofta tillbringar hela natten med att vrida och vända på dig i jakt på en bekväm ställning kan du med DUX högeffektiva sömnsystem äntligen uppleva den vila och lindring du behöver.

Känn skillnaden

Det finns inget bättre sätt att uppleva DUX-sängen än att prova den i verkligheten. Låt sängen övertyga dig. Hitta närmaste butik och upplev sängen själv.

Hitta butik

Läs mer