Hoppa till huvudinnehåll

DUX SAMARBETEN

BLI DUX-PARTNER

SKAPA FANTASTISKA SAMARBETEN MED VÅRA PARTNERS

På DUX strävar vi alltid efter att skapa relationer med nya affärspartners. Våra samarbetspartners är både återförsäljare, hotell, inredningsarkitekter och andra framgångsrika partnersamarbeten som Tottenham Hotspur Football Club, Forbes Travel Guide och många fler.

Vi har fungerat som rådgivare till några av världens mest prestigefyllda hotell när det gäller sömn och informerat dem om hur viktigt det är med god nattsömn. Vi vill bygga relationer med nya affärspartners som hotell, återförsäljare och inredare samt sprida budskapet om DUX innovativa lösningar genom vårt samarbete med media.

Design med DUX

Vi har en lång historik av samarbete med inredare, arkitekter och entreprenörer. Våra närmaste kontakter är med våra partners, team och individer som representerar vårt varumärke och ger professionella rekommendationer till slutanvändaren – konsumenten.

Vi strävar alltid efter att utöka vår kundportfölj med inredare, arkitekter och entreprenörer som kan förespråka vårt varumärke och glädja sina kunder.

Läs mer här

Samarbete med

Ledande formgivare

Som familjeägt företag i fjärde generationen har vi fördelen att kunna gå snabbt från idé till slutleverans. Det är en av anledningarna till att ledande formgivare vill samarbeta med oss. Idag arbetar vi med partnerskap av en ny generation av enastående moderna influenser.

Mer om våra designsamarbeten

DUX är det finaste möbelmärke Sverige har gett upphov till. Man har fått ett internationellt erkännande som annars bara är förbehållet ett fåtal av de främsta italienska varumärkena

MÅRTEN CLAESSON, EERO KOIVISTO OCH OLA RUNE

Bli vår partner

Kontakta oss

Vill du diskutera möjligheter till partnerskap? Tveka inte att kontakta oss. Vi återkommer så snart vi kan.