Hoppa till huvudinnehåll

Officiell sängleverantör

Vi är stolta över att kunna meddela att DUXIANA har blivit den officiella sängleverantören till Tottenham Hotspur Football Club. Tottenham Hotspur har beslutat sig för att förlita sig på DUX-sängen eftersom de anser att våra produkter är mer än bara en säng, utan mer ett sömnsystem och en förmedlare av välbefinnande.

One Hotspur Members-erbjudande

Njut av komfort som en Tottenham Hotspur-spelare
 

15 % rabatt för One Hotspur-medlemmar på DUXIANA-kollektionen 

Kontakta oss

En himmelsk kombination

Två ikoniska varumärken går samman och genomsyras av en historik med fokus på hälsa och välbefinnande och med engagemang för hållbarhet. Vi ser fram emot att uträtta fantastiska saker tillsammans genom ett långvarigt samarbete på många andra områden utöver sömn. Självklart är vårt primära fokus att spela vår roll när det gäller att hjälpa och förstärka detta fantastiska team.

Tottenham Hotspur

– 139 års historia i English Football League
– Främja en hälsosam och aktiv livsstil
– Hållbarhet
– Minskat koldioxidavtryck, vilket inkluderar odling av egna grönsaker
– Programmet "Mind, Body and Spurs"


"Vi är glada över att kunna föra in Duxiana i vår växande leverantörsfamilj. Duxiana har en lång historik av att utforma och tillverka de bästa sovsystemen som bidrar till ökad hälsa och välbefinnande – vi ser fram emot att ta med dessa produkter till vår spelaranläggning The Lodge."

– Fran Jones, Partnerships Director på Tottenham Hotspur

Duxiana

– 96 år av kvalitet, innovation och hantverk
– Främjar en hälsosam sömn
– Hållbarhet
– Komfort
– Minskat koldioxidavtryck
– Hälsa och välbefinnande


"Jag är enormt stolt över att vårt varumärke har utsetts till officiell sängleverantör till Tottenham Hotspur Football Club. När möjligheten kom att arbeta med ett så fantastiskt globalt varumärke som delar vårt fokus på hälsa och välbefinnande genom sömn, samt har samma engagemang för hållbarhet som vi har, var det ett mycket enkelt beslut att fatta. Vi ser nu fram emot att arbeta med klubben och att få vara med och hjälpa laget till många framgångar!"

- Henrik Ljung, CEO på DUXIANA

Hälsa och välbefinnande hos Tottenham Hotspur

"DUX-sängen är den bästa på marknaden och här på Tottenham Hotspur strävar vi ständigt efter att förbättra de anläggningar och produkter som erbjuds våra spelare. DUX-sängen är mer än bara en säng – dess helt anpassningsbara system är ett avgörande verktyg som hjälper våra spelare att uppnå optimal återhämtning och sömnen spelar en avgörande roll. DUX-sängen har ytterligare förbättrat spelarnas möjlighet att anpassa sig till sitt rigorösa schema sedan den introducerades i vår toppmoderna Lodge-anläggning."

– Geoff Scott, chef för Sports Medicine & Sport Science, Tottenham Hotspur

Upptäck varför sömn är en materialsport

Materialsport, ett begrepp där utrustningens kvalitet (material, konfiguration/blandning av material) kan avgöra och bestämma resultatet. Ju bättre material du har i din sport, desto bättre presterar du. Detsamma kan sägas om våra sängar, där materialen, konfigurationen och designen kan avgöra kvaliteten på din komfort och sömn.

Läs mer här

Sömnvetenskap

Din djupsömn är vårt mål

Vi tar sömn på största allvar. Vi studerar den. Vi mäter den. Vi undersöker alla aspekter av den. DUX högeffektiva sömnsystem är resultatet av mer än 90 års forskning och utveckling. Våra produkter erbjuder en oöverträffad nivå av ergonomiskt stöd som bidrar till en upplevelse av betydligt högre sömnkvalitet.

Mer om vår sömnvetenskap

Miljötänk

Vi väljer ansvarsfullt

DUX-sängens innovativa design är uppbyggd av anpassningsbara komponenter. De är utbytbara och vissa även uppgraderbara. Tanken bakom den förnybara designen är att DUX-sängen kan vara den sista säng du någonsin behöver skaffa. Förstklassiga material kombinerat med 95 års erfarenhet av svenskt hantverk resulterar i en säng som är gjord för att hålla. Enkelt uttryckt – ju längre tid sängen håller, desto färre sängar hamnar på soptippen.

Mer om vårt hållbarhetsarbete