Hoppa till huvudinnehåll

SKILLNADEN MED EN DUX-SÄNG

Varför du behöver en DUX-säng

Att sova i en DUX-säng eller inte? Det är frågan. Forskning har visat på att DUX-sängar är överlägsna vanliga sängar. Efter 90 års fortlöpande utveckling kan vi erbjuda dig en hälsosam och bekväm sömn tack vare innovativ teknik och hållbara lösningar. Med DUX investerar du i upplevelse och hög kvalitet. 

Innovation för komfort

Vi baserar vår designfilosofi på innovation. DUX-sängen ger ett jämnt stöd för kroppens kritiska områden och ger dig en bekvämare och djupare nattsömn. Vår unika design gör att sängen kan andas och ger den ventilation som krävs för god hygien, samtidigt som den stänger av kroppsvärmen.

DUX Innovation

DUX-komponentstrategin

ERSÄTT, FÖRNYA OCH ÅTERSTÄLL

DUX-sängen består av anpassningsbara komponenter. Varje komponent är utbytbar och kan även uppgraderas. Vår bäddmadrass är inte fastsydd i sängen för ökad flexibilitet. Med hjälp av en dragkedja kan du öppna upp och komma åt Pascal-systemets kassetter och de dubbla fjäderbottnarna fungerar oberoende av varandra. Resultatet är en säng som inte bara kan uppdateras när den visar tecken på slitage, utan också kan förbättras när nya tillbehör och tekniska innovationer lanseras.

Innovativa fjädrar

Sängen som andas

En viktig och ofta förbisedd fördel med ett fjädersystem är att sängen i princip är ihålig. Detta gör att användarens rörelser kan generera ett luftflöde. Luftflödet bidrar inte bara till att leda bort kroppsvärme från madrassen, utan tillhandahåller också den grad av ventilation som krävs för att motverka uppkomst av dålig lukt, bakterier och svamp.

Bejaka era skillnader med våra anpassningsbara komfortzoner

En säng som passar dig kanske inte är den bästa lösningen för din andra hälft. För DUX är komfort lika med inga kompromisser. Vårt egenutvecklade Pascal-system med komfortzoner ger dig möjlighet att anpassa din sängsida – allt för att säkerställa optimalt välbefinnande för både dig och din sänggranne, oavsett skillnader.

Upptäck Pascal-systemet

Hållbarhet, kvalitet & lång livslängd

Vår stora ambition är lång livslängd. Med högkvalitativa material – giftfria och OEKO TEX 100-certifierade – bygger vi sängar som håller i generationer. Tack vare vår innovativa design kan du byta och uppgradera din säng. Valet av en DUX-säng är ett miljömässigt ansvarsfullt beslut.

Var hållbar med DUX

Mer än bara en säng

DUX-sängen är mer än bara en säng. Den är ett redskap för välbefinnande. DUX-sängen handlar om djupsömn. Det är bara under djupsömnen som din kropp kan reparera, återuppbygga och återställa sig själv.

DUX 6006 Inspiration Xupport

Hitta en butik

Känn skillnaden

Det finns inget bättre sätt att uppleva allt detta än att prova det i verkligheten. Låt sängen övertyga dig. Hitta närmaste butik och känn efter själv.

Hitta butik

Kvällslektyr

Bli en välinformerad sovare