Hoppa till huvudinnehåll

DUX-proffs

Bli vår partner

Vi har fungerat som rådgivare till några av världens mest prestigefyllda hotell när det gäller sömn och informerat dem om hur viktigt det är med god nattsömn. Vi vill bygga relationer med nya affärspartner som hotell, återförsäljare och inredare, samt sprida budskapet om DUX innovativa lösningar genom vårt samarbete med media.

Bli återförsäljare

DUX-sängar har under många årtionden bevisat sitt värde . Våra produkter är bland de mest innovativa på marknaden, tillverkade i material av högsta kvalitet. Eftersom allt fler kunder investerar i sin hälsa och komfort ser vi ett växande marknadssegment framför oss. Gör vårt svenska varumärke sällskap på denna resa!

Läs mer eller boka ett möte Utforska vår sängkollektion

BLI PARTNERHOTELL

Över 150 av världens lyxigaste hotell förlitar sig på DUX-sängarnas höga kvalitet. Upptäck vilka hotell som erbjuder en god nattsömn med DUX. Kontakta oss om du vill att ditt hotell ska finnas med bland dessa.

Utforska våra partnerhotell Kontakta oss för mer information

DUX + DESIGN

Vi har en lång tradition av att samarbeta med skickliga formgivare. Allt började med den berömda Bruno Mathsson, den formgivare som har påverkat modern svensk möbeldesign allra mest. Tack vare samarbetet har vi skapat flera tidlösa designklassiker som vi fortfarande producerar, t.ex. Jetson. Vi tror på samarbeten med formgivarna, därför samarbetar vi med flera partner som Claesson Koivisto Rune och Norm Architects.

Vår kollektion Kontakta oss

DUX är det finaste möbelmärke Sverige har gett upphov till. Man har fått ett internationellt erkännande som annars bara är förbehållet ett fåtal av de främsta italienska varumärkena.

Mårten Claesson, Eero Koivisto och Ola Rune

Vad är nytt?

Vill du ha mer information eller prata med någon av våra representanter får du gärna kontakta oss via länken nedan. I DUX officiella pressrum hittar du pressmeddelanden, blogginlägg och mediaresurser.

Presskontakt Pressrum