Hoppa till huvudinnehåll

Personanpassning

En säng som är skräddarsydd efter dina behov

Ta en titt på DUX-sängens olika komponenter. Vi vägleder dig så att du garanterat får den bästa lösningen för just dina behov.

Madrassens fasthet

Madrassens fasthet ska anpassas efter din kroppsvikt, sovställning och dina preferenser. Rätt fasthet är avgörande för att undvika ryggont och cirkulationsproblem. En mjuk madrass är ett optimalt val för dig som väger mindre och/eller sover på sidan. En fast madrass lämpar sig bättre för dig som väger mer och/eller sover på rygg. Vi rekommenderar extra fast för dig som väger mycket och som föredrar att sova på rygg eller mage.

Bäddmadrass

Vi erbjuder fem olika bäddmadrasser till din DUX-säng – Xupport, Xupport med knappar, Xupport Plus, Xupport Xoft och den unika bäddmadrassen Pascal de Luxe med individuellt anpassade komfortzoner. Bäddmadrasserna är inte fastsydda och kan därför enkelt bytas ut.

Utforska bäddmadrasser

Pascal-systemet

DUX unika system med utbytbara fjäderkassetter är det optimala alternativet när du behöver anpassa sängen efter dina och din partners behov.

Sängben

Du kan välja en annan stil, höjd och färg på sängbenen. Sängbenen är enkla att montera – du fäster dem i ramen genom att skruva fast dem i gängorna.

Ta en titt på vårt erbjudande

Tillbehör

Välj rätt tillbehör av högsta kvalitet för att njuta av en fulländad DUX-upplevelse.