Hoppa till huvudinnehåll

DUXIANA blir officiell sängleverantör till Tottenham Hotspur

DUXIANA – tillverkaren av DUX-sängen, känd för att optimera sömn genom användning av avancerad teknik och hållbara material – har blivit Tottenham Hotspurs officiella sängleverantör.

Det förstklassiga DUX 8008-sovsystemet, tillsammans med kuddprodukter, finns nu i alla rum på The Lodge – våra toppmoderna spelarbostäder på Hotspur Way – för att hjälpa våra spelare att maximera sin sömn och återhämtning.

För att säkerställa ostörd sömn har våra spelare också samma uppsättning sängar och tillbehör i sina hem.

8008 består av tre lager av unika, kontinuerliga spiralfjädrar som ger stöd, tillsammans med två lager naturlatex och en justerbar svankfunktion som tillsammans ger oöverträffad komfort och aktivt stöd för hela kroppen.

DUXIANA strävar också efter att producera marknadens mest hållbara sängar, med produkter tillverkade av högkvalitativa, hållbara material, inklusive långsamväxt furu, svenskt stål, bomull med hög trådtäthet och naturlatex som skördats från heveaträdet.

tottenhamdux.jpg

Geoff Scott, chef för Sports Medicine and Sport Science, Tottenham Hotspur, säger: "Vi strävar ständigt efter att förbättra de anläggningar och produkter som erbjuds våra spelare. DUX-sängen är mer än bara en säng – dess helt anpassningsbara system är ett avgörande verktyg för att hjälpa våra spelare att uppnå optimal återhämtning och sömnen spelar en avgörande roll. DUX-sängen har ytterligare förbättrat spelarnas möjlighet att anpassa sig till sitt rigorösa schema sedan den introducerades i vår toppmoderna Lodge-anläggning."

Henrik Ljung, CEO, DUX & DUXIANA, säger: "Jag är enormt stolt över att vårt varumärke har utsetts till officiell sängleverantör till Tottenham Hotspur Football Club. När möjligheten dök upp att arbeta med ett så fantastiskt globalt varumärke som delar vårt fokus på hälsa och välbefinnande genom sömn, samt har samma engagemang för hållbarhet som vi har, var det ett mycket enkelt beslut att fatta. Vi ser nu fram emot att arbeta med klubben och bidra till att laget når sina mål."

GettyImages-1424685554.jpg

Läs mer