Hoppa till huvudinnehåll

DUX går med i Stellar List of 2022 Forbes Travel Guide Brand Officials

Av Penelope Smith | Evins Group

New York, NY, 9 maj 2022 – DUX har utsetts till Brand Official av Forbes Travel Guide ("FTG"), skaparna av det ursprungliga klassificeringssystemet Five-Star. Som officiellt sängföretag går DUXIANA med i en imponerande lista över FTG Brand Officials, alla handplockade för att vara bäst inom sin sektor.

Forbes reseguide är känd för sina årliga prestigefyllda Star Ratings för hotell, restauranger och spa över hela världen. Det har en lika genomtänkt inställning till varje Brand Official, vilket säkerställer att varumärket följer höga standarder och kompletterar dess stjärnklassade egenskaper perfekt. Brand Official-programmet förenar Star-Rated-egenskaperna med exceptionella varumärken som i lika hög grad är engagerade i att betjäna kräsna kunder.

DUX, det världsberömda svenska madrassföretaget som har designat sängar för välbefinnande sedan 1926, tillverkar madrasser som är gjorda för att hålla en livstid med utbytbara, uppgraderingsbara och förnyelsebara designer för att säkerställa att färre hamnar på soptippen. Det legendariska svenska livsstilsföretaget fortsätter att producera ikoniska svenska möbler utöver de mest avancerade sängarna, som ofta finns på de finaste femstjärniga hotellen runt om i världen.

"DUX är ett fantastiskt tillskott till 2022 års Brand Officials-kollektion, som är noggrant utvald för att erbjuda de bästa produkterna, tjänsterna och upplevelserna för gästerna", säger Hermann Elger, VD för Forbes Travel Guide. "DUX höjer ribban inom sektorn hållbar madrasser med fokus på att förse erfarna resenärer med den relevanta lyx som de har kommit att förvänta sig av stjärnklassade egenskaper."

"Sedan 1926 har min familj strävat efter att föra ut de mest avancerade sängarna på marknaden för lyxmadrasser och de bästa hotellen i världen, så att resenärerna inte ska behöva kompromissa med en stärkande nattsömn",säger Henrik Ljung, VD för DUX. "I takt med att vi fortsätter att kombinera sömnkunnandet med kvalitet och komfort revolutionerar DUX också madrassmarknaden genom genomtänkt, hållbar design. DUX-sängarna är byggda för att stå emot tidens tand och erbjuder fullständig personanpassning av stöd och komfort, estetisk anpassningskapacitet och komponentdesign. Vi är stolta över att samarbeta med de bästa hotellen i världen och minimera vår miljöpåverkan i processen."

DUX ansluter sig till andra lyxvarumärken inom Forbes Travel Guide Brand Officials-program, som Biologique Recherche, Frette, Hyperice, Jet Linx, Lutron med flera.

OM DUX
I över 95 år har DUX blandat vetenskap och miljöhänsyn med världsledande hantverk för att leverera några av de mest avancerade sängar och möbler som finns att få. DUX tekniklösningar bygger på en encyklopedisk förståelse för sömnmekanik och designen kännetecknas av rena, moderna linjer. Alla DUX-produkter är tillverkade av förstklassiga material med svenskt hantverkskunnande, ergonomisk forskning och ingenjörskonst. 

OM FORBES TRAVEL GUIDE
Forbes Travel Guide är det enda globala betygssystemet för lyxhotell, restauranger och spaanläggningar. Våra anonyma proffsinspektörer genomför utvärderingar baserat på upp till 900 objektiva standarder, med tonvikt på exceptionell service, för att hjälpa kräsna resenärer att välja världens bästa lyxupplevelser. Det enda sättet att få betyget Five-Star, Four-Star eller Recommended är att förtjäna det genom vår oberoende inspektionsprocess. För mer information om Forbes Travel Guide, besök forbestravelguide.com.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL COMFORT

DUX HOTELLKOLLEKTION

Över 150 av världens lyxigaste hotell förlitar sig på DUX-sängarnas höga kvalitet. Upptäck vår Hospitality Collection som ger dina besökare en god natts sömn med DUX.

Utforska kollektionen Besök Forbes reseguide

HOTELLERBJUDANDE

PROVA FÖRST – KÖP SEDAN!

Det bästa sättet att uppleva skillnaden med DUX är att sova en natt i en DUX-säng. Bo en natt på vårt partnerhotell och få upp till 500 GBP när du köper en DUX-säng. Svårare än så är det inte!

Hotellerbjudande Hitta ett hotell