Hoppa till huvudinnehåll

Jubilerande Ritzy lanserar två nya möbler

Ritzy fyller 20 år och är redan en modern designklassiker. Formspråket är lika skandinaviskt enkelt som elegant och självsäkert.

Nu lanserar vi Ritzy 2-sitssoffa och fåtölj i samma design och höga kvalitet i materialval och detaljer. Vilket innebär att de, precis som 3-sitssoffan, förhöjer den plats där de står samtidigt som möblerna är en investering som håller över tid.

Med tre olika möbler i samma kollektion är det lätt att hitta en optimal och flexibel möblering oavsett rummet. Dessutom är möblerna lika omsorgsfullt designade på baksidan som på framsidan, vilket innebär att de är visuellt attraktiva även när de placeras fritt ute på ett golv. Att vända ryggen till är inte längre oartigt.

Hitta återförsäljare

Färgvariationer

Våra tre Ritzy-modeller kommer att finnas i två typer av läder, Elmo Soft och Naturale, samt fyra olika nyanser – Ash, Perle, Camel och Black.

Ritzy tresitssoffa

Ritzy tvåsitssoffa

Ritzy fåtölj

Mer om Ritzy

Redan idag kan du läsa mer om vår tjugoåring Ritzy, 3-sitssoffa. En elegant och bekväm soffa, perfekt för hemmet eller kontoret. Ritzys vackert designade ryggstöd förtjänar att vara en del av rummet istället för att döljas mot väggen.

Under vintern kommer vi kontinuerligt att uppdatera hemsidan med våra nya modeller 2-sitssoffan och fåtöljen. En mycket god anledning att återvända!

Mer om Ritzy 3-sitssoffa Hitta återförsäljare