Hoppa till huvudinnehåll

Bästa kudden vid nacksmärta

Du behöver inte leta efter den bästa kudden för att lindra nacksmärta – DUXIANA tillverkar den. Våra sömnexperter driver ständigt på innovationen inom sömnteknik och utvecklar tekniska lösningar för vanliga besvär och sömnproblem. Vi är lika engagerade och kvalitetsinriktade när det gäller alla våra produkter, från DUX-sängen och tillbehören till fina sängkläder och dunprodukter.DUX-kuddarna är inget undantag.

Nacksmärta drabbar de flesta vuxna någon gång i livet. Det är ett obehagligt problem som kan orsakas eller förvärras av användning av undermåliga kuddar.

Därför har vi skapat Xleep kudden – en kreativ kombination av mikrofjäderteknik inbäddad i vårt välbekant lyxiga dun. Kärnan av aktiva mikrofjädrar säkerställer att nacke och huvud hamnar i rät linje med ryggraden, medan det dämpande dunskiktet garanterar hög komfort. Denna innovativa kärna av mikrofjädrar bidrar även till att Xleep kudden behåller formen och spänsten år efter år.

En god sovställning är avgörande för att ömma och överansträngda muskler ska kunna slappna av och läka på natten. En del av en bra sovställning är att ryggraden hamnar i en rät linje vilket naturligtvis även inkluderar nacken. Halsryggen – de sju översta ryggkotorna i ryggraden – förtjänar samma omsorg som du visar ländryggen och bröstryggen. En bra kudde hjälper dig att komma till rätta med din sovställning och bidra till en bekväm ställning natten igenom, oavsett hur du rör dig när du sover.

Allergiker behöver inte oroa sig för dunskiktet i Xleep – det kan tas bort för tvätt. Xleep har också en borttagbar nackrulle som kan ge extra stöd när du som mest behöver det. Efter att ha stirrat ner på datorskärmen en hel dag eller rest i flera timmar, inklämd i en liten bil eller på ett flygplan, kan nackrullen ge ett välbehövligt fast stöd för dina trötta nackmuskler. Och bor du inte på ett hotell med DUX-sängar kan du åtminstone njuta av hemmets komfort även borta genom att packa ner Xleep. Vårt komponentsystem hjälper dig att anpassa din sömnupplevelse: även de som inte har ont i nacken kommer att uppskatta Xleeps unika design och bekväma konturer.

Sök efter en butik nära dig för att uppleva Xleep kudden personligen. Du hittar även andra dunkuddar, täcken, sänggavlar och självklart även DUX-sängar. Våra experter ägnar stor omsorg åt att skapa sinnrika konstruktioner som löser sömnproblem och främjar god ryggradshälsa. När du överväger vilken kudde du bör välja som bäst hjälper mot nacksmärta, se till att även fråga vad våra sängar kan göra för att lindra och lindra alla typer av ryggsmärtor.

Läs även

Utforska fler produkter

Känn skillnaden

Det finns inget bättre sätt att uppleva DUX-sängen än att prova den i verkligheten. Låt sängen övertyga dig. Hitta närmaste butik och upplev sängen själv.

Hitta butik