Hoppa till huvudinnehåll

DUX Design Pop Up 2022

Kom och träffa oss

I år deltar vi på flera spännande designmässor i Milano, Köpenhamn, Helsingfors och Paris. Kom och träffa oss, känn på de högkvalitativa materialen i alla produkter och låt dig inspireras!

event-image-milano.png

6–12 juni

Brera Design Disctrict

Där konst, mode och design definierar en unik atmosfär. Brera Design District är ett projekt skapat och kuraterat av Studiolabo. Det grundades 2009 som ett territoriellt marknadsföringsprojekt och kort därefter utvecklades det till ett internationellt erkänt evenemang. Idag innefattar Brera Design District-universumet två event: Brera Design Week och Brera Design Days, en konsultplattform: Brera Location och Brera Design Apartment showroom. Träffa oss på utställningen INSIDE LOOKING OUT där vi samarbetat med andra varumärken och kreatörer – en konstnärlig oas kurerad av Elisa Ossino and Josephine Akvama Hoffmeyer

Öppettider:
Tisdag 7 juni–söndag 12 juni: 10.00–20.00
Onsdag 8 juni: 10.00–17.00

Via Solferino 11
plan 3
20121 Milano

Besök Brera Design Districts webbplats

event-image-copenhagen.jpg

15–17 juni

3daysofdesign

3daysofdesign är en festival där designälskare möts, nätverkar och upplever design i den vackra, pulserande staden Köpenhamn. Festivalen äger rum i Köpenhamns showrooms, butiker, gator, verkstäder och bakgårdar. En växande grupp designälskare som hyllar kreativiteten tillsammans. Kom och besök oss på vår utställning Living icons by Bruno Mathsson by DUX.

Öppettider: 10.00–17.00

Galerie Mikael Andersen
Bredgade 63
1260 Köpenhamn

Besök webbplatsen 3daysofdesign

event-image-helsinki.png

24–25 augusti

Design Helsinki

Med en växande global närvaro med arkitekter, inredningsarkitekter, återförsäljare, varumärken och mycket mer kommer Design Helsinki att visa upp ledande finska och internationella varumärken inom inredningsdesign, allt presenterat i en serie showroom-event, utställningar och installationer runt om i staden. Design Helsinki, som äger rum 24–25 augusti, kommer att lyfta fram skandinavisk design och dess vision och engagemang för hållbarhet i arkitektur- och designbranschen. Kom och träffa oss i DUXIANA showroomet.

Öppettider i showroom: 11.00–18.00

DUXIANA
Fabriksgatan 24
00140 Helsingfors

Besök Design Helsinkis webbplats

event-image-paris.jpg

8–17 september

Paris Design Week

Under 10 fullspäckade dagar kan design- och branschfolk inspireras av spännande utställningar och event i Paris. Paris Design Week utökas till två veckoslut så att alla besökare får chansen att besöka så många av de 200 utställarna som möjligt. Dagar fyllda med möten, cocktailpartyn, öppna hus, workshops, privata visningar och rundabordssamtal. Kom och träffa oss på Svenska Institutet, en bit av Sverige i hjärtat av Paris. 

Öppettider: -

Institut Suédois
11 Rue Payenne
F-75003 Paris

Besök webbplatsen för Paris Design Week