Hoppa till huvudinnehåll

Möbler

Domus Wood

En vackert handgjord fåtölj för din finaste hörna eller centralt placerad som rummets mittpunkt.

Domus Wood

En klassisk fåtölj som passar i en modern miljö, hemma eller på arbetsplatsen.

Domus wood oljad ek tosca M476/24 chestnut
Domus wood oljad ek tosca M476/24 chestnut
Domus Wood ek tosca
Domus Wood ek tosca
Domus Wood ek tosca
Domus Wood ek tosca
Domus Wood ek tosca

Egenskaper

  • Finns med tyg- eller läderklädsel
  • Ram i vaxoljad ek med bärande flätad sadelgjord i linne
  • Plymåer fyllda med kallskum

Beskrivning

Fåtöljen Domus Wood har en stomme i massiv ek behandlad med vaxolja. Plymåerna är läder- eller tygklädda och vilar på träribbor. Plymåerna är tillverkade av kallhärdat skum för att säkerställa långvarig sittkomfort och prestanda. Modellen har ett ryggstöd med träspjälor och inga armstöd. Fåtöljens kompakta mått gör den lättplacerad i alla rum. Till fåtöljen finns även en matchande pall och ett bord som säljs separat. Fåtöljen Domus fick nytt liv under 2020 genom Norm Architects som en del av DUX Domus-kollektionen. Den återbördades till sortimentet efter att DUX och Norm Architects tittat igenom arkivet med gamla klassiker under ett tidigare samarbetsprojekt. Domus-kollektionen består av fåtöljen Domus Wood med matchande fotpall, fåtöljen Domus Steel och Domus bord.

Mått

Fåtöljer

Skräddarsy

Klädslar till DUX-fåtöljer finns i ett urval av tyger och lädervarianter från DUX, enbart i förstklassiga material av hög kvalitet i olika prisklasser. DUX väljer tyger och lädervarianter baserat på slitstyrka, motståndskraft mot noppor och slitage, ljusäkthet och hållbarhet.

Hitta en butik

Fler fåtöljer

The Norm Architects team and the Domus steel easy chair

Modern design

Norm Architects

Vårt samarbete med Norm Architects inleddes under Stockholm Fashion Week 2019. Genom att hämta inspiration från traditioner och normer och den ständiga förändringen på området arkitektur och estetik lyckas Norm Architects balansera modern design med tidlöshet.

Läs mer

Fler möbler