header

DUX sängar

DUX sängar är resultatet av snart 90 års kontinuerlig utveckling. Alla våra sängar innehåller DUX unika spiralsystem där tusentals sammanlänkande spiraler i kallpressat stål arbetar tillsammans för maximal tryckavlastning. Vi kan erbjuda ramsängar, kontinentalsängar och ställbara sängar – med eller utan vårt patenterade Pascal-system som gör att sängen kan anpassas efter individuella förutsättningar. 

Ramsängar

Ramsängen är en klassisk sängkonstruktion som kan placeras i en sängram eller förses med ben. DUX ramsängar är tillverkade av stark norrländsk furu och dubbla eller tredubbla spiralsystem av svenskt kvalitetsstål. Klädsel i bomull och stoppning i naturlatex. 

Kontinentalsängar

Kontinentalsängen består av dubbla madrasslager för extra god följsamhet. DUX kontinentalsängar är tillverkade av stark norrländsk furu och dubbla eller tredubbla spiralsystem av svenskt kvalitetsstål. Klädsel i bomull och stoppning i naturlatex. 

Ställbara sängar

Ställbar säng kopplad till en motor som gör huvud- och ibland även fotändan höj- och sänkbar. Ett bra val för dig som vill kunna sitta skönt i sängen. Precis som våra andra sängar är de ställbara sängarna tillverkade i slitstarka material av högsta kvalitet.

Hur sover du?

Att vakna upp efter en god natts sömn i en skön säng är en svårslagen känsla, eller hur? Kroppen är utvilad och hjärnkontoret städat. Utmaningarna som i går kväll tycktes vara oöverstigliga känns nu ganska harmlösa.